Nëse arrini të gjeni sa fije shkrepëse janë në këtë foto, logjika juaj është e një niveli të lartë

Ne do t’ju paraqesim një test të ri vizual shumë të veçantë. Duhet të përpiqeni të kuptoni sa është numri real i fijeve të shkrepëseve në foto.

Këshilla jonë është të përqendroheni tek imazhi dhe të mos gënjeheni nga paraqitja e parë.

Më parë, shumë njerëz merrnin përgjigjen e gabuar sepse nuk e shikonin mirë siluetën dhe detajet e saj.

Merrni disa minuta për të zgjidhur këtë test.

Por a e dini se çfarë janë testet vizuale?

Vitet e fundit ato po bëhen gjithnjë e më të shpeshta dhe të kërkuara, sidomos në rrjetet sociale ku mund t’i gjeni të të gjitha llojeve.

Qëllimi i tyre kryesor është të stërvitin mendjen tonë në atë mënyrë që ajo të funksionojë gjithmonë. Madje flitet se këto teste kanë ekzistuar që në lashtësi.

Pra, a jeni gati për të zgjidhur këtë enigmë të veçantë?

Nëse jeni kuriozë të dini se cili është numri i saktë i fijeve të shkrepëseve në këtë ilustrim, po ju bëjmë me dije se janë 8 të tilla.

Nëse e keni gjetur, urime ju keni një shikim të mprehtë dhe një logjikë të ftohtë.

Be the first to comment on "Nëse arrini të gjeni sa fije shkrepëse janë në këtë foto, logjika juaj është e një niveli të lartë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*