Nga shpejtësia e madhe në luhatëse, burrit i bie dhëmbi

Një çift i ri kishin vendosur të argëtohen pak në një park të lodrave, por kurrë nuk kishin menduar se aty do t’ju ndodh diçka e pazakontë.

Gjithçka dukej se po shkonte për mrekulli, derisa kabina në të cilën ishin ulur filloi të ngjitet lart me shpejtësi të madhe.

E në një moment nga shpejtësia e madhe të riut i bie dhëmbi i parë nga goja dhe për pak sa nuk e përpin – por fatmirësisht i fluturon dhe e humb.

VIDEO

Be the first to comment on "Nga shpejtësia e madhe në luhatëse, burrit i bie dhëmbi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*