Nisin humoret e para në ”Big Brother”, Paloma: Unë i bëj ato po nuk e di pse nuk më fryhen…
Banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri po njihen njëri me tjetrin teksa kanë nisur edhe “nga cmimet” e para. Banorët u munduan të organizohen në grupe për pastrimin dhe gatimin. Teksa flisnin për gatimin, Paloma u tregoi banorëve një problem që ajo kishte në gatimin e petullave.

“Unë gatuaj, por me petullat nuk di. Nuk më fryhen. E vendos brumin dhe rri e shikoj por nuk më fryhet”- tha Paloma.

Ndërkohë Donaldi këtë situatë e ktheu në humor.

Be the first to comment on "Nisin humoret e para në ”Big Brother”, Paloma: Unë i bëj ato po nuk e di pse nuk më fryhen…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*