Një Serb i ofron EIvis Naçit ‘Të holla’ për FONDACION , reagimi i tij ju lë pa fjalë!
EIvis Naçi ka bërë një rrëfim në minutat e para të emisionit të sotëm “Shqiptarët për shqiptarët” në News24.

Ai tha se ka refuzuar dy donacione nga shtetas serbë.

Bëhet fjaIë për një donacion para tërmetit për fondacionin “Firdeus” në shumën e 100 mijë eu*rove dhe një tjetër pas tërmetit, sërish nga një shtetas serb në shumë 5 mijë euro.

“Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus.

Be the first to comment on "Një Serb i ofron EIvis Naçit ‘Të holla’ për FONDACION , reagimi i tij ju lë pa fjalë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*