Nuk e dinë se kë kanë fëmijët baba/ Njihuni me gratë që flenë me dy burra në të njëjtën kohë

Anëtarët e një familjeje poligame janë aq të afërt me njëri-tjetrin sa nuk e dinë kush janë baballarët e fëmijëve të tyre. Familja me dy mama dhe dy baballarë, Taya dhe Sean Hartless u njohën me Alysia dhe Tyler Rodgers në internet në vitin 2019.

“Katrshja” u takua me qëllimin për të nxehur jetën e tyre s ek suale. Megjithatë, teksa dy çiftet e martuara u afruan shumë, një gjë çoi në një tjetër dhe të gjithë filluan të pranonin se kishin ndjenja për njëri-tjetrin.

Në vitin 2020, familja u shpërngul së bashku dhe lindën dy fëmijë të tjerë, së bashku me dy fëmijë të Tyler dhe Alysias.

Në mënyrë të pabesueshme, teksa ata flenë të gjithë me njëri-tjetrin, nuk e dinë se cilët janë baballarët e fëmijëve të tyre më të vegjël dhe thonë se duan të vazhdojnë kështu.

Taya shpjegoi se burrat ndërrojnë dhoma çdo natë, kështu që një natë ata do të jenë me një grua dhe natën tjetër me tjetrën. Familja konsiderohet si një ‘katërshe e mbyllur’ pasi ata nuk dalin me askënd jashtë katrorit të tyre.

Be the first to comment on "Nuk e dinë se kë kanë fëmijët baba/ Njihuni me gratë që flenë me dy burra në të njëjtën kohë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*