”Nuk mund të flesh me të mbathura kur ke Beniadën në krevat”/ Donaldi degjneron Ardin: Je i vogël!
Arditi ështe njëri nga banorët që ka nxitur shumë ko nflikt dhe de bate brenda shtëpisë.

Së fundmi, banorët kanë ironizuar dhe komentuar pafund edhe marrëdhënien e tij me Beniadën, për të cilën këngëtari shpalli publikisht gadishmërinë për diçka më tepër sesa miqësi.

Ky veprim ështe aku zuar nga banorët si jo i vërtëtë që ka si qëllim rritjen e vëmendjes nga publiku.

Donaldi, me humorin e tij karakteristik, ka komentuar disa sjellje të Arditit, ndër të tjera edhe qëndrimim dhe fjetjen vetëm me të mbathura.

“Është i vogël dhe nuk di se çfarë ben. S’ka logjikë të flesh me të mbathura kur në krevat ke edhe Beniadën. Nuk mund të rrimë të gjithë siç kemi dëshirë”,- i tha Semi-Donaldit.

Be the first to comment on "”Nuk mund të flesh me të mbathura kur ke Beniadën në krevat”/ Donaldi degjneron Ardin: Je i vogël!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*