Nusja nga Zvicra që u kritikua për mbipeshë, bëhet si kukull




A ju kujtohet çifti i njohur Flamuri dhe Armonda, që u bënë pjesë e storieve televizive dhe lajmeve të portaleve?

Ai nga Kosova, e ajo kosovare në Zvicër, të cilët e kurorëzuan dashurinë e tyre, ani pse u njohën në distancë.

U bënë pjesë e komenteve për shkak se çifti kishin një diferencë: nusja ishte mbipeshë.

Kush nuk pyeti për ndjenja, dashuri, përshtatje, por as nuk u fol për fytyrën e bukur të Armondes, usja nga Zvicra, po duket perfekt në këto foto.

Be the first to comment on "Nusja nga Zvicra që u kritikua për mbipeshë, bëhet si kukull"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*