”O shpirt na nderove përgjithmonë”/ Prekin me reagimet prindërit e kampionit, Florian Marku
Florian Marku na bëri krenar duke mposhtur ukrainasin Maksim Prodan, pas plot dhjetë raundesh, duke i rrëm byer kundërshtarit edhe titullin e kampionit të botës në IBF.

Por për Markun krenas më së shumti u bënë prindërit e tij të cilët nuk i mbajtën dot emocionet pas fitores së djalit të tyre.

Nëna e Florianit shkjruan në Facebook : “Urime shpirti mamit…”. Më pas në babai i tij i ka ripostuar mesazhin dhe fotot e bashkëshortes nën urimin: “Na nderpve si gjithmonë o shpirt.”

Be the first to comment on "”O shpirt na nderove përgjithmonë”/ Prekin me reagimet prindërit e kampionit, Florian Marku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*