“O ta hëngsha pi****”/ Skandal , ja kush është shqiptari që shkon pas vajzave të reja

Ped ofi lia është një fenomen që është bërë gan grenë në shoqërinë shqiptare, ku meshkuj në moshë nga cmojnë vajzat minorene, ku jo në pak raste edhe abu zojnë me to.

Ashtu si një javë më parë edhe këtë të martë “Piranjat” nën drejtimin e Florian Binajt dhe Arilena Arës, dhe punës së jashtëzakonshme të stafit kanë den oncuar një tjetër rast pedof ilie.

Kristiani nga Lezha, i cili edhe ky ra në kurthin e “Kejsit” të Piranjave, mbas së cilës qëndron një superagjentja Aida Topalli.

Njësoj si dhe në rastin e parë edhe këtë herë ka shërbyer profili fals me emrin “Kejsi” që pe dofili i radhës të bjerë në gr ackë.

Në video gjatë bisedës mes agjentes së “Piranjave” dhe pedofilit dëgjohet teksa ky i fundit jo vetëm i jep leksione mbi s*ksin, por i bënë dhe një fizionomi të plotë trupit të vajzës së “mitur” që ka përballë.

Be the first to comment on "“O ta hëngsha pi****”/ Skandal , ja kush është shqiptari që shkon pas vajzave të reja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*