Kështu lahen paratë e papastra në Gjermani

Banka federale gjermane, ose Deutsche Bundesbank, fjalë për fjalë pastron paratë. Gjegjësisht, ekspertët që punojnë në bankë lajnë, thajnë dhe kontrollojnë kartëmonedhat. Si proces, ai duhet të jetë i shpejtë në mënyrë që kartëmonedhat të…Gresa Behluli shtatzënë për herë të parë?

Këngëtarja e mirënjohur, Gresa Behluli, njihet për suksesin e saj në muzikë derisa sa i përket jetës private është mjaft e rezervuar. Duke mos u ditur e vërteta se artistja është në pritje të ëmbël…