Lënia e duhanit ju shton rreth 10 vite jetë

Kur e lini pirjen e duhanit, përfitimet shëndetësore janë të sigurta, në planin afatshkurtër dhe afatgjatë. Këtu janë disa efekte pas disa kohe, sipas perceptimit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, shkruhet në faqen e internetit…