“Pi qumësht, je si beb”, Edi nevrikoset dhe i thotë Adës që ka ndërhyrjet: Je silikon
Edi është nevrikosur gjatë debatit në studio dhe i është kthyer keq Adës duke e cilësuar si femër false.

Ai kërkonte një person origjinal, ndërsa tha se “këto të bërat nuk janë tipi im.”

Pasi Ada i tha se është beb, Edi i është kthyer duke i thënë se është silikon.

Edi: Ke dalë njeri fake, më pëlqejnë femrat natyrale në pamje 80% është vetëm pamje nuk është tipi im unë kam dal në takim vetëm për ta njohur, unë nuk kam dalur ta shoh si i ka te pasmet kam dalë për ta takuar një person origjinal.

Edi: Ti punon kirurgji, edhe vetveten e ke bër, nuk kam dalë me ja parë sa i ka bërë nuk është tipi im mos fol më, a di për cfarë të dojnë ty?

Ja si je… edhe në aeroplan për Zvicër e kisha parë që është e bërë vetëm qorri nuk e sheh që nuk është e bërë, kush është kjo për mua? Nuk është për mua njerzit që janë fals, që janë të bëra nuk janë tipi im.

Ada: Pi njëherë qumësht, je si beb.

Edi: Ti je silikon, je bërë si burrë.

Be the first to comment on "“Pi qumësht, je si beb”, Edi nevrikoset dhe i thotë Adës që ka ndërhyrjet: Je silikon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*