Po çudisin botën? Kjo familje jeton me kalin brenda në shtëpi
Ali Stern, 38 vjeçare, është autore dhe ilustruese e librave të fëmijëve dhe është i martuar me Rupert, një fermer.

Çifti jetojnë në Norfolk me fëmijët e tyre Bunny, katër vjeç dhe Bertie, dy vjeç. Ali Stern tregon se familja e saj ka dy vite që brenda shtëpisë mban një kali të quajtur Jack, transmeton repoteri.

“Ai nuk mund të ngopet me karota, bastis tasin me fruta dhe do të gllabërojë biskota çdo ditë nëse e lejojmë”, thotë 38-vjeçarja.

Be the first to comment on "Po çudisin botën? Kjo familje jeton me kalin brenda në shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*