”Po nuk m’i plotësoi dëshirat që kam në krevat…”/ Fifi dhe ish-futbollisti që i hoqi trurin vajzave flasin hapur
Graniti dhe Fifi nuk ndahen në asnjë moment nga njëri-tjetri. Së fundmi, dyshja kanë diskutuar rreth se ks it.

Fifi e ka pyetur se sa të rëndësishëm e konsideron seksin në një marrëdhënie. “Për mendimin tim se k si është 5 minuta, por puna është te dashuria. Kur ta bësh se ksi n me ndjenja ajo është shumë shumë gjë e madhe”, është përgjigjur Graniti.

Ai ka shtuar se nëse femra që dashuron nuk do i përmbushte dëshirat e tij s ek suale, atëherë do diskutonin për të gjetur një zgjidhje.

“Nëse femra që unë dashuroj nuk përmbush dëshirat e mia s ek suale atëherë mund të jetë problem, por do provoja dhe do diskutoja për të gjetur një zgjidhje ideale për të dyja palët”, ka thënë futbollisti.

Be the first to comment on "”Po nuk m’i plotësoi dëshirat që kam në krevat…”/ Fifi dhe ish-futbollisti që i hoqi trurin vajzave flasin hapur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*