Po si mund t’i bëhet kjo vajzës? Babai i këngëtares së njohur e filmonte se çfarë bënte në dhomën e gjumit i jepte ilaçe për t’i marrë…
Kalvari i çështjes së kujdestarisë së Britney Spears po vjen drejt fundit e ndërkohë që këngëtarja pritet të fitojë lirinë e saj, detaje të tjera sho kuese kanë dalë në dritë. Sipas raportimeve që kanë bërë disa medie të huaja, çdo veprim i Spears monitorohej nga i ati i saj dhe kompania e sig urisë të cilën ai kishte punësuar për të “mbrojtur” yllin e pop-it.

Ata e detyronin të merrtë ilaçe me forcë, kontrollonin bisedat e saj, si dhe regjistronin fsh ehurazi në dhomën e saj edhe kur ajo ishte me të dashurin, duke shkelur plotësisht privatësinë e këngëtares.

Alex Vlasov, një ish-punonjës i kompanisë së si gurisë që kujdesej për të, ka vendosur të zbulojë mënyrën shok uese si kontrollohej cdo veprim i Britney Spears, për plot 13 vite. Deklarat e tij janë dhënë për dokumentarin mbi jetën e këngëtares “Framing Britney Spears” dhe janë vërtetuar me email-e, mesazhe dhe regjistrime në të cilat ai kishte akses përgjatë 9 viteve si drejtues i sigurisë kibernetike, Black Box. “Ajo nuk trajtohej si qenie njerëzore”, tregoi Vlasov.

Avokati i babait të Spears, u justifikuar duke thënë se çdo veprim ishte brenda parametrave të fuqisë së vendosur nga Gjykata për kujdestarinë e saj.

Be the first to comment on "Po si mund t’i bëhet kjo vajzës? Babai i këngëtares së njohur e filmonte se çfarë bënte në dhomën e gjumit i jepte ilaçe për t’i marrë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*