Posta e Kosovës kërkon 30 punëtorë

Posta e Kosovës është në kërkim të 30 punëtorëve. Konkursi është hapur për të punuar në Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Podujevë, Kastriot, Artanë, Kaçanik.

Posta e Kosovës po kërkon 18 postierë dhe 12 punëtorë sporteli.

Lexo Edhe:

Simptomat e prostatitit? Sëmundja do të zhduket pas 1 dite!

Kërkesa për ndalimin e dhënies së vizave për turistët rusë – kjo është për…

Afati i fundit për aplikim është deri me 5 shtator në orën 16:00.
Më shumë detaje rreth konkursit mund të mësoni duke klikuar në këtë LINK.

Be the first to comment on "Posta e Kosovës kërkon 30 punëtorë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*