Rast tragjίk – Ky është personi që vdίq nga stresi pasi që iu grabίt barnatorja
Ali Skenderi ishte pronari i barnatores AL-NE e cila u grabίt disa orë më parë nga h ajnat në Shkup.

Pas lajmërimit nga punëtorja për grabίtjen, Aliu niset në vendngjarje dhe nga trίshtίmi ndërron j etë.

Nga polίcia kanë njoftuar se rasti ka ndodhur rreth orës 20:40.

Në Kardίologjί atij vetëm iu d ëshmua v dekja.

Çairi humbi një person té dashur për shoqërinë ndërsa i ndjeri ka lënë pas vetes 4 jetίmë, tre vajza dhe djalin e sapo lindur.

Rasti ka ndodhur në lagjen Çair, Shkup në rrugën “John Kennedy”.

Be the first to comment on "Rast tragjίk – Ky është personi që vdίq nga stresi pasi që iu grabίt barnatorja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*