Reja e Remzies e fshinë këtë gjurmë të vajzërisë
Në fillim, e njihnim si Gëzime Krasniqi, pasi ky ishte mbiemri i vajzërisë.

Dhe, sapo u martua me të birin e këngëtares Remzie Osmani, Hami Hamzaj, Gëzimja menjëherë e ndryshoj mbiemrin.

Ajo, më nuk është Gëzime Krasniqi, por Gëzime Hamzaj, sipas mbiemrit të të shoqit, madje nuk ka dashur që mbiemrin e vajzërisë ta mbajë fare në mes, shkruan “Kosovarja”.

Gëzimja, nuk merret me ndonjë punë publike, por postimet në Instagram ku ka rreth 100 mijë ndjekës.

Be the first to comment on "Reja e Remzies e fshinë këtë gjurmë të vajzërisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*