Ritvana i shkoi gjatë takimit me Mikelën/ Argjendi nuk e dinte se kamerat ishte ndezur, e puthi te gjoksi
Argjendi dhe Mikela ishin tepër të afërt gjatë takimit të tyre, por kishte diçka më shumë kur mendonin se u fikën kamerat. Në një moment, Argjendit i erdhi një mesazh nga Ritvana, dhe i tha Mikelës se kush i kishte shkruajtur.

Menjëherë pas mesazhit, u hodh në krahët e Mikelës duke u dhënë dhe një puthje pranë gjoksit. Mikela e kalon me të qeshur këtë situatë duke i thënë: “Në një moment kaq romantik më kujton Ritën?”

Ndërsa në studio, Ritvana shpjegoi se i shkruajti Argjendit për fotografitë që kishin bërë pasi donte ti postonte në rrjete sociale.

Be the first to comment on "Ritvana i shkoi gjatë takimit me Mikelën/ Argjendi nuk e dinte se kamerat ishte ndezur, e puthi te gjoksi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*