Rrëqethëse/ I möri jètës pölicit, i riu kishte fotografi me Edi Ramë dhe të shkuar të èrrët
F orcat RENEA dhe FNSH kane rrethuar zonën e Kune-Vain për kapjen dhe a rrest imin e 21-vjeçarit Aldi Rama, i cili vrau efek tivin e po licisë Saimir Hoxha gjatë ope rac ionit anti-k an abis në Lezhë.

Burime për mediet bëjnë me dije se i riu kishte precedent të mëparshëm dhe më herët është ar
restuar.

Ndonëse në moshë fare të re, Aldi Rama shihet se është “fans” i a r mëve. Gjithashtu në profilin e tij bie në sy edhe një foto me kryeminsitrin Edi Rama.

Be the first to comment on "Rrëqethëse/ I möri jètës pölicit, i riu kishte fotografi me Edi Ramë dhe të shkuar të èrrët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*