Shkelzen Jetishi i lumtur pranë të bijes së vetme
Baballarët zakonisht kanë marrëdhënie tejet të veçanrë me të bijat, që shpesh janë pika e tyre e dobët.

Njejtë ndodh edhe me këngëtarin e mirënjohur të muzikës popullore, Shkelzen Jetishi-Xeni, shkruan “Kosovarja”.

Një nga këngëtarët më të njohur të muzikës popullore në vend, është baba i tre fëmijëve, një vajze dhe dy djemve, që rrallë i shohim në publik.

Vajza e Xenit, jeton në SHBA bashkë me të shoqin dhe fëmijët. Pasi jetojnë larg, është krejt e kuptueshme që takimet e Xenit me të bijen janë mjaftë emocionale.

Be the first to comment on "Shkelzen Jetishi i lumtur pranë të bijes së vetme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*