Shkoi të bënte vetullat/ Nëna e dy fëmijëve s’u del dot para nga rezultati

Një nënë e dy fëmijëve ka mbetur me vetulla tatuazh shokuese pasi një grimere e pakualifikuar dështoi në procedurën e mikroblading.

Crystal Weinstock, nga Hjustoni, pagoi 340$ për të kryer procedurën, ku gjilpëra të vogla të shpojnë lëkurën me pigment të përhershëm për të krijuar një vetull më të plotë.Procedura e zakonshme supozohet t’i bëjë vetullat të duken të rregullta dhe të rregullta për një periudhë të gjatë kohore, gjithmonë nëse bëhet siç duhet.Fatkeqësisht për gruan nga Teksasi, procedura nuk shkoi siç duhet.

“Si një nënë tepër e zënë me punë, kuptova se përpjekja për të mbushur vetullat e mia dhe për t’u siguruar që ato të kishin formën e duhur kërkonte shumë kohë. Mendova se të bëja mikroblading do të ishte një ide e shkëlqyer”,-tha ajo.

Nëna e dy fëmijëve shkoi të bënte vetullat, kur pa rezultatin nuk iu besonte dot syveArtistja e vetullave i tha asaj se do të dukej më mirë kur enjtja të binte, gjë që ishte e pavërtetë. “Vajza ime hyri në dhomën time të gjumit për të më zgjuar në mëngjes dhe u frikësua”, tha Weinstock.Në fakt nuk është ky rasti i parë kur femrat bien pre e grimierëve aspak profesionsite dhe rezultati është ai që shihni vetë.

Be the first to comment on "Shkoi të bënte vetullat/ Nëna e dy fëmijëve s’u del dot para nga rezultati"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*