Shkon fshehurazi në katin e ndaluar të ndërtesës, s’u beson syve nga ajo që zbulon
Një fotograf ka mbetur i befasuar nga zbulimi që ka bërë në katin e fundit të një ndërtese.

Ai po vinte rrotull ndërtesës, kati i fundit i së cilës nuk lejohej të vizitohej dhe i shtyrë nga kureshtja, fotografi vendos që të sfidojë veten dhe të shohë çfarë ka.

Mirëpo, kur është futur në katin e fundit është përballur me surprizën e pabesueshme.

Ai gjeti me dhjetëra makina të shtrenjta sportive dhe klasike me vlerë miliona dollarë.

Midis tyre kishte disa lloje Ferrari, Lamborgini apo edhe makina të modelit të viteve 1958 të modifikuara e të mbuluara nga pluhuri.

Pronari i tyre nuk dihet, edhe pse komentues në artikullin e publikuar shprehen se e njohin pronarin por nuk duan ta bëjnë publik, si dhe pronari i tyre e ndërron nga një çdo ditë.

Shiko Fotot:

Be the first to comment on "Shkon fshehurazi në katin e ndaluar të ndërtesës, s’u beson syve nga ajo që zbulon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*