Shqiptari me fIamurin kuqezi vë në rresht të burgosurit, kush është mirditori që bën Iigjin në burgun grek (Video)
Pamje të pazakonta janë publikuar nga një burg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të bu rgos urit, duke vendosur ligjin brenda mureve të go dinës.

VIDE0 që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në bu r gun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dënuar me burg përjetë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të burgosurit, dhe ndërsa mban një fla mur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

Reagimi i Dushkut ka ardhur pasi në b ur g dikush ka of en duar shqiptarët dhe i riu nga Mirdita ka ma rrë në mb ro jtje bashkëk ombësit e tij.

Bosi shqiptar kërkon që të mos ketë probleme në b u rg, pasi në rast të kundërt do të përballen me reagimin e tij. Në fund, të bu rg os urit binden dhe ja pin me duartrokitje mira timin e tyre.

Be the first to comment on "Shqiptari me fIamurin kuqezi vë në rresht të burgosurit, kush është mirditori që bën Iigjin në burgun grek (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*