“Si guxon Turqia tu shet shqiptarëve dronë, ata s’ din të përdorin as celularët”
“Si guxon Turqia tu shet shqiptarëve dronë kur ata nuk din të përdorin as celularët, paska thënë gazetarja turke me origjinë nga Maqedonia, Sirin Payzin…”

Emira Selimi: Kjo mongolja paska mbet me tregu ndonjë gjë 😂😂😂😂

Po mē habit intelegjentja mongole kineze 🤣🤣🤣

Arbër Kadriu: Emira Selimi mirë e ka thënë, e kemi sjellur veten (me injorancën tonë) të tallen të tjerët. Prandaj e kemi shoqërinë shqiptare në këtë gjendje! Fatkeqësisht mos të na vijë inatë.

Nusri Tusha: Emira Selimi me preardhje shqiptare është

Liza Beqaj

Është një punë!Deklarata e kësaj bukuroshe është shqetësuese, sepse mund t’ia kishte prish qejfin ndonjë tip 400 shqiptarë dhe ja karras këtë opinion-deklaratë!Se kush janë shqipet e dinë edhe Sulltan Murati, e din edhe Sulltan Hamiti, por e din edhe Reisi Erdogan; tani Edi Rama do ti telefonoj Erdoganit dhe gazetarja për pak sekonda e gjenë veten n’hapsane”

Be the first to comment on "“Si guxon Turqia tu shet shqiptarëve dronë, ata s’ din të përdorin as celularët”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*