Silueta e fytyrës njerëzore e formuar nga retë në Stamboll ka trembur dhe befasuar ata që e kanë parë/ Të gjithë flasin për këtë ngjarje (PAMJE)
Drejtoria e Përgjithshme e Meteorologjisë së Turqisë lëshoi një paralajmërim me kod të verdhë për Kırklareli, Tekirdağ, Edirne dhe Stamboll. Stuhitë afatshkurtra mjedisore në Stamboll dhe reshjet e shiut filluan në mbrëmjen e djeshme. Një re që u shfaq në qiell pas stuhisë dhe shiut në Stamboll tërhoqi vëmendjen. Reja që i ngjante një siluete njerëzore shkaktoi polemika. Ato momente u pasqyruan në kamera sekondë për sekondë, transmeton Tetova News sipas medieve turke /Pamje mePosht

Ishte subjekt diskutimi se kujt i ngjante silueta në videon e shpërndarë në mediat sociale, parë në qiellin e Stambollit, ku ishte mbuluar me re të errëta .

Be the first to comment on "Silueta e fytyrës njerëzore e formuar nga retë në Stamboll ka trembur dhe befasuar ata që e kanë parë/ Të gjithë flasin për këtë ngjarje (PAMJE)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*