Sipas Sellmes cili është gabimi që bëjnë femrat në grim
Sellma është njëra ndër grimeret më të mira dhe më profesioniste në punën e saj, shkruan/Kosovarja/

Ajo kur e gimos ndonjë vajzë patjetër ëe paraqitja e saj do të jetë e mrekullueshme dhe do të jetë në qendër të vëmendjes.

Në një intervistë është pyetur se cili është gabimi që bëjnë femrat më së shumti kur vendosin grim, dhe ajo është përgjigjur se gabimi kryesor qëndron tek vendosja e produkteve vend e pa vend.

Ajo në kohë pandemie ka qenë shumë aktive në rrjetet sociale duke shpërndarë informacione rreth grimit./Kosovarja/

Be the first to comment on "Sipas Sellmes cili është gabimi që bëjnë femrat në grim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*