S’kishte asnjë sëmundje/ Raportohet se 63-vjeçari shqiptar ka humbur jetën pasi mori dozën e dytë të vaksinës

FILE PHOTO: A vial labelled with the Pfizer-BioNTech coronavirus disease (COVID-19) vaccine is seen in this illustration picture taken March 19, 2021. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo
Kjo eshte nje certifikate vde kje, e nje personi 63 vjec i cili ka nderruar jete para disa ditesh. Sipas nje de noncimi te bere ne Facebook nga Avokati Artan Manushaqe bëhet me dije se personi qe ka nderrur jete ka qene me vendin e punes dhe nuk ka vuajtur nga asnje semundje.

S’ka qene duh anpires, as perdorues i alk olit apo i ndonje vesi tjeter, pra ka qene i shendetshem.
Zoteria, ka qene baba bashkeshort dhe gjysh. Mbasi ka bere vaksinen Pfizer, dozen e dyte, diku nga fillimi i gushtit, brenda nje muaji nderron jete dhe shkaqet e vd ekjes sipas mjekeve jane te panjohura.

Certifikate vdjeke, pa percaktuar shkakun e vd ekjes.

1- Shkaku fillestar i panjohur.
2- Shkaku i ndermjetem i panjohur.
3- Shkaku perfundimtar i panjohur.

Nuk mar persiper te bej analogji, por ka dicka qe s’shkon ketu, sepse ka shume raste te tilla lidhur me efektet anesore te mundeshme te vaksinave te cilat nuk behen transparente…!

Be the first to comment on "S’kishte asnjë sëmundje/ Raportohet se 63-vjeçari shqiptar ka humbur jetën pasi mori dozën e dytë të vaksinës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*