Studentja kosovare, Edi Ramës: Deshta me të thënë që je ikonë e modës, pyetje s’kom
Gjatë qëndrimit të tij në Kosovë, i pari i qeverisë shqiptare Edi Rama, ka zhvilluar vizita të ndryshme, ndër to edhe në Universitetin e Prishtinës, me ç’rast i është përgjigjur pyetjeve të studentëve. Por nga një studente Rama ka marrë komplimente për dukjen. Një prej studenteve që ishte e pranishme në takim e mori fjalën pavarësisht se nuk kishte ndonjë pyetje për t’i bërë, por thjesht për t’i thënë se Rama është “ikonë e modës” /Pamje mePosht

Kryeministri u shpreh modest kur tha se ata që atyre që nuk i ka dhënë shumë Zoti dhe natyra rregullohen më shumë se përndryshe nuk do kishte nevojë. “Vjen nga halli kjo, megjithatë faleminderit”, i tha Rama vajzës që e komplimentoi.

Be the first to comment on "Studentja kosovare, Edi Ramës: Deshta me të thënë që je ikonë e modës, pyetje s’kom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*