Tràgjedi! Bie në gropën 4 metra të thellë makina, shqiptari jep shpirt në Greqi
Një 51-vjeçar nga Shqipëria ka ndërruar jetë në Greqi si pa sojë e një ak sidenti tr agjik.

Ai po udhëtonte me makinë kur doli nga rruga në Akaia dhe përfundoi në një gropë 4 metra të thellë.

51-vjeçari doli nga rruga sepse kishte lagështirë në rrugë për shkak të shiut ndërsa dyshohet se ishte me shpejtësi të madhe.

Be the first to comment on "Tràgjedi! Bie në gropën 4 metra të thellë makina, shqiptari jep shpirt në Greqi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*