Tràgjedia në Velipojë/ Pas nënës dhe 2 vajzave, humb jetën dhe djali i vetmi që jetoi është babai
Thellohet edhe më shumë tra gjedia për familjen Gjoka nga fshati Gajush i Lezhës. Pa nënës dhe dy motrave, ndërron jetë edhe djali i familjes, 12 vjeçari, Enriko Gjoka.

Katër anëtarët e familjes Gjoka kanë humbur jetën, si pa sojë e shp ërthimit të ndodhur në Velipojë disa muaj më parë.

Nëna dhe tre fëmijët morën p lagë të rënda nga shpë rthimi dhe u dërguan për mjekim të specializuar, por fatkeq ësisht nuk kanë mundur të mbijetojnë.

I mbijetuari i vetëm i kësaj tra gjedie është kryefamiljari, Arben Gjoka i cili nuk ka qenë aty në momentin e shpërt himit.

Be the first to comment on "Tràgjedia në Velipojë/ Pas nënës dhe 2 vajzave, humb jetën dhe djali i vetmi që jetoi është babai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*