U tall me fëmijët jetim, e forta e Bilishtit i kthehet blogeres: Si mund të tallesh me ata fëmijë ti?

Dea Mishel Hoxha, e cila është e famshme në rrjetet sociale ka bërë bujë ditën e djeshme me një video në Tiktok ku bënte një “shaka” aspak normale për jetimët.

Ajo e justifikonte me termin “humori i zi”, por kjo nuk u kalua kaq lehtë në rrjete sociale e në media.

Një pjesë e mirë e komentuesve hodhën dyshime se aktorja mund të ketë qenë në ndikimin e lë ndëve na rkoti ke pasi një artiste siç paraqitet Dea Mishel, nuk mund të shprehet në atë mënyrë.

Kanë qenë të shumtë edhe reagimet e personazheve publik dhe mes tyre edhe ga ngs te rja e Bilishtit, Dezi. Kjo e fundit gjithashtu u bë e famshme nga rrjetet sociale për sk andalet në qytetin e saj, sjelljen prej gangsterje dhe prishjen e qetësisë publike. Prandaj nisur nga niveli i situatës dhe llojit të famës rrjedhimisht të vjen në mendje lufta mes të vetshpallurëve “Ujku i Cërrikut” dhe “Ujku i Fierit”.

“Si mund të jesh kaq d ebile. Mos e provofsh kurrë te jesh në vendin e atyre jetimëve edhe do e shihje ti si e vizatonin shtëpinë… Idi ote, pseudo blo gere le shi”, shkruan Deizi mes ofendimesh.

Be the first to comment on "U tall me fëmijët jetim, e forta e Bilishtit i kthehet blogeres: Si mund të tallesh me ata fëmijë ti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*