U tha se kënaqte burrat me para/ Flet Zogu i Tiranës: Më kanë pritur 1 mijë burra në qèli me fruta me duartrokitje
Hermes Nikaj ose ashtu si të gjithë e njohin Zogu Tiranës pas një mungese të gjatë në ekran mbrëmjen e djeshme ka bërë daljen e parë.

I ftuar në emisionin “Expuls” me Ronaldo Sharkën, Zogu erdhi pas a rr estimit të tij të bujshëm dy vitë më parë dhe vendosi të tregojë të gjithë eksperiencën e tij brenda qe lisë së bu rgut.

I pyetur për ditën e parë të b urgut, Hermesi u shpreh:

“Fillimisht e kisha pak me fr ikë se ku do më çojnë. Nuk kisha parë ku rrë një institucion vuajtje. E mora më fr ikë, por a e din qe njeriu përshtatet? Kur kam dalë të nesërmen atje, unë kam qenë me mbi një mijë burra. Ato të gjithë duartrokinsin, Zogu mos u mërzit se s’ke bo asgjë. Godina A dhe B. Të gjithë kërce këndon, kush jepte një kartë telefoni, kush fruta. Nuk është më bu rgu siç ka qenë”, u shpreh ai.

Be the first to comment on "U tha se kënaqte burrat me para/ Flet Zogu i Tiranës: Më kanë pritur 1 mijë burra në qèli me fruta me duartrokitje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*