“Udhëtari i kohës” pretendon se në vitin 2090, do të ndodh uragani më të keq në histori

Një “udhëtar në kohë” nga viti 2090 pretendon se”uragani më i keq në histori” do të godasë Karolinën e Jugut në SHBA në ditët në vijim. Kim Windell Necos, i cili pretendonte se ishte 68 vjeç në të ardhmen, tha se stuhia shkatërruese do të godiste Karolinën e Jugut, SHBA brenda pak ditësh të dielën, 14 gusht.

Udhëtari në kohë pretendon se ngjarja do të çonte në humbjen e “shumë jetësh” në bregun lindor. “Duke paralajmëruar të gjithë se jam një udhëtar në kohë nga viti 2090. Më 14 gusht 2022, uragani më i keq në histori godet Karolinën e Jugut. Miliarda dëme dhe shumë njerëz humbasin jetën.”, shkroi Kim.

Mesazhi u publikua në grupin në Facebook, Time Travel, i cili ka pothuajse 30,000 anëtarë – disa prej të cilëve të gjithë i janë përgjigjur pretendimeve të guximshme. Një përdorues iu përgjigj pretendimeve duke thënë: “Më në fund dikush që pretendon se është një udhëtar në kohë duke bërë një parashikim.

Be the first to comment on "“Udhëtari i kohës” pretendon se në vitin 2090, do të ndodh uragani më të keq në histori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*