Unë Shqiptare kam lind, jam bijë DARDANE!
Mos më pytni a jam Katolike apo Muslimane? Se un jam Bij e Shqiperis Etnike Un jam Bij Dardane ..Ndoshta juve ju ngjasoj, Edhe në ndonjë Zanë Mali
Por në damarë te mi Më rrjedhë vetëm gj ak shqiptari.

Ju lutem mos më quani Kurrë mu Mërgimtare Sepse emri im i vertet Është vetëm Shqipetare.

Nuk e ndryshoj kurrë Emrin tim të lashtë Ëndërra ime e vetme Ti shoh gjith Shqiptaret Bashk.

Sado që të ecin Shekujt në ket jetë Unë shqiptare kam lind Dhe e tillë du me mbet …

Përshëndetje miq, Zoti e bekoft gjithe kombin Shqipetar🇦🇱 Rrofte Shqiperia Etnike e Shqiptareve👐🇦🇱 Shkruar nga# Malsore jam.

Be the first to comment on "Unë Shqiptare kam lind, jam bijë DARDANE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*