(Video) I dolën pamjet me pullë të kuqe nga zyra, flet Kryetari i Bashkisë: Po bëja si kalë ajo të më hipte sipër…
Tre vjet më parë i është bërë një video kryetarit të Bashkisë së Banja Lluka, Drashko Stanivukoviq, ku tregohet se po mësonte një vajzë ” të hipte mbi një kalë”.

Videoja që qarkullon në internet është bërë tre vjet më parë dhe nuk është regjistruar në Administratën e Qytetit.

Ai gjithashtu ka shtruar pyetjen se pse videoja që është bërë tre vjet më parë është publikuar tani.

“Pse jo gjysmë viti më parë ose një vit më parë, ose për njëzet ditë? Sepse sot po flasim për aferat më të mëdha që tronditën Republikën Srpska, afera më e madhe në 20 vitet e fundit, dhe qëllimi është të largohet vëmendja nga ajo temë”, ka thënë Stanivukoviq.

Ai kujton se fokusi duhet të jetë në temën, e cila është oksigjeni që u jepet pacientëve në Kujdesin Intensiv. Kujtojmë se një video është shfaqur në internet ku shfaqet një vajzë në zyrë e ulur në shpinë të Drashko Stanivukoviq, ndërsa kryetari i bashkisë së Banja Lluka në Bosnjë dhe Hercegovinë “po e mëson atë si të ngasë një kalë”.

Stanivukoviq thuhet se njihet ndryshe si një adhurues i madh i kuajve, kështu që mund të supozohet se kolegia e tij ishte më i interesuar në “mënyrën sesi udhëton kjo kafshë fisnike”.

Be the first to comment on "(Video) I dolën pamjet me pullë të kuqe nga zyra, flet Kryetari i Bashkisë: Po bëja si kalë ajo të më hipte sipër…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*