(Video që të rrëqeth shpirtin) E pa të gjithë skenën me sy, flet shqiptarja: Makina ishte bërë copa, u deshën 3 orë ta nxirrnin trupin
Mbrëmë ka ndodhur një aks ident i rëndë në Klinë, ku si pasojë një person ka ndërruar jetë ndërsa dy të tjerë kanë p ësuar l ëndime të rënda.

Dëshmitarja e cila pa nga afër të gjithë ngjarjen, në emocione ka treguar për ATVLIVE se si vik tima nuk është nxjerr nga vetura për një kohë të gjatë si pasojë e mungesës së mjeteve.

“Në fakt kam qenë në shtëpi këtu afër dhe e kam dëgjuar zhurmën e kam dal. Kam qëndru për rreth 3 orë dhe ka qenë një a ksident i tmer rshëm. Ndoshta iu ka shpjeguar zëdhënësi ngjarjen, por unë dua të fokusohem të një gjë shumë thelbësore nga tr agjedia që ka ndodhur, e që është fakti që personi nuk ka mund të nxirret për rreth tre orë nga vetura. Kjo ka ndodh për mungesë të mjeteve që i kanë pasur, sepse në vendet tjera mendojë që kanë pajisje speciale për me ndërhy në këto raste”, tha ajo.

Be the first to comment on "(Video që të rrëqeth shpirtin) E pa të gjithë skenën me sy, flet shqiptarja: Makina ishte bërë copa, u deshën 3 orë ta nxirrnin trupin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*