Vuçiç: “Akoma qëndroj aty, Jugosllavia plus Shqipëria!”
Në fillim të këtij mandati Vuciq foli për të ashtuquajturin Shengeni Ballkanik;atje u munduan ti folë Ramës te veshi, njëherë me petk amerikan dhe njëherë me petk gjerman. Këto janë të gjitha mashtrime dhe këtë e tregon intervista e parë e Aleksandër Vuçiç pasi fitoi zgjedhjet e këtij mandati i cili do ti zgjat deri në vitin 2022.

Asokohe për një media ndërkombëtare ai deklaroi se që para Samitit të Triestes do ta propozonte këtë plan dhe siç e përkufizoi ai është: “Jugosllavia +Shqipërinë. Është një plan politik, por që nuk prek sovranitetin e tyre”.

Më poshtë po japim intervistën e Vuçiç dhënë për politico.eu.

Be the first to comment on "Vuçiç: “Akoma qëndroj aty, Jugosllavia plus Shqipëria!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*